27. november 2015

WordPress nettside hacket

Har nettsiden deres blitt sperret pga. hacking? WordPress, som nå driver 25 prosent av nettsidene på Internett, er spesielt sårbar for hacking og angrep hvis WordPress programvaren og plugins/utvidelsene ikke holdes oppdatert.

Fjernet skadeware og ondsinnet kode

Hvis nettsiden deres er utilgjengelig fordi den er hacket og sperret, så kan jeg raskt ta kontroll og få den på luften igjen. Jeg tar dialogen med webhotellet/ISPen og får raskt fjernet de ondsinnete filene som sender ut spam eller henviser til casinoer eller andre nettbutikker.

Blackhat SEO

Hvis nettsiden har vært hacket og det ikke har blitt oppdaget, kan det være generert tusenvis av html filer som kun ses av Google og Yahoo og som alle peker til et annet nettsted. Dette gjøres for å få opp søkeresultatene og er ofte veldig omfattende å fjerne. Da må man fjerne feilindekserte sider fra Google sitt søkeresultat.

Sikre WordPress nettsidene

Etter at nettsiden er på luften igjen, sikres den for fremtidige angrep. Dette kan gjøres ved enkle grep med gratis plugins som Anti-Malware Security, NinjaFirewall eller gjennom eksterne tjenester som Sucuri og Cloudflare. Alt konfigureres i samarbeid med kunden.

Ta kontakt på [email protected] eller mobil 480 321 77 hvis du trenger hjelp til å få nettsidene dine på lufta igjen!

Full diskresjon og taushetsplikt er selvfølgelig gjeldende fra første samtale eller e-post.